Víno Nitra

Slovenský výrobca vín s nepretržitou vyše polstoročnou tradíciou, ktorý sa môže oprieť o vlastné vinohrady v troch oblastiach Slovenska – v Nitrianskej, Južnoslovenskej a Malokarpatskej vinohradníckej oblasti. Hrozno je dopestované v rámci integrovaného systému výroby a následne vyrobené pod dohľadom majstrov vinárov pri použití najmodernejších technológií.

Víno Nitra
Farba
Vinárstvo
Kategorizácia vína
Cukornatosť
Odroda vína
Objem
3 € 9 €
Skladom

Žlto zelená farba, vo vôni dominuje tropické ovocie. Chuť je ľahká, inetnzívna.
Skladom

Žltá farba so zeleným odleskom.  Suchá, ľahká chuť tropického ovocia s jemnou kyselinkou.
Skladom

Víno zaujme intenzívnou kvetinovo ovocnou vôňou a sviežou, jemne korenistou chuťou.
Skladom

Ružové víno lososovoružovej farby. Intenzívna vôňa kôstkového ovocia. Suchá, svieža chuť s jemnou kyselinkou.
Skladom

Ružové víno svetlejšej farby. Vo vôni čerstvé jahody, červené ríbezle a maliny. Chuť ovocná, šťavnatá.
Skladom

Višňová farba Cabernetu Sauvignon s odrodovou vôňou kôstkového ovocia a harmonickou, ľahkou chuťou.
Skladom

Víno iskrivej červenorubínovej farby si vás podmaní škoricovou vôňou a plnou vyrovnanou chuťou doplnenou o tóny horkej čokolády. Odporúčame podávať k bifteku na zelenom korení, ako aj k syrom s bielou plesňou.
Skladom

Tradičnou francúzskou metódou druhotného kvasenia vo fľaši vzniká sekt s nádychom ušľachtilosti a harmónie. Akostné odrody Chardonnay a Pinot Blanc dali sektu čistý ovocno hroznový charakter, zatiaľ čo jemné perlenie mu dodáva eleganciu a energiu, ktorá vystihuje hodnotu jeho názvu.
Skladom

Bronzová línia Sektu Pálffy prináša decentnú chuť úzkej kategórie extra suché. Tradičnou metódou kvasením vo fľaši dali akostné odrody Chardonnay a Rulandské biele sektu čistý ovocno-hroznový charakter, ktorý s elegantným perlením vytvára nápoj súčasne jemný i vzrušujúci.
Skladom

Nitriansky Sekt Pálffy vytvorený tradičnou metódou kvasením vo fľaši tentoraz v podmanivej ružovej farbe s nádychom purpurovej noblesy. Získa si vás ovocno orieškovým buketom, ktorý prechádza aj do príjemne plnej chuti podporenej bohatým ale zároveň jemným perlením. Zvyškový cukor v rozmedzí od 12 do 17 g/l.