Farba vína

Víno sa podľa farby delí na biele víno, ružové a červené víno. Biele víno je vyrobené z muštu bielych odrôd viniča hroznorodého, ružové je vyrobené z muštu modrých odrôd viniča hroznorodého a červené je vyrobené z muštu modrých odrôd viniča hroznorodého.

Farba
Vinárstvo
Kategorizácia vína
Cukornatosť
Odroda vína
Vinohradnícka oblasť
Objem
2 € 44 €
Skladom

VÍNO z vinice CHATEAU MODRA. Viac ako 400 ročná tradícia pestovania vínnej révy a výroby vína rodiny Šebovcov z Modry je garantom tej najvyššej kvality privátnej značky JAJ v sieti vinoték pod názvom Vinotéka André . Predstavujeme Vám víno šedo ružovej farby s arómou bielych kvetov. Chuť vína je mohutná, plná a doplnená o charakteristickú chlebovinku.
Skladom

Víno má zlatú farbu so zeleným odleskom. Vo vôni aj v chuti dominujú citrusové tóny so stopou medu a lipového kvetu. Víno vyzrievalo 3 mesiace vo veľkom dubovom sude. Víno je vegánske a nízkohistamínové.
Skladom

Víno má krásnu zlatistú farbu a vôňu muškátového orieška a mandarínky. Lahodná a svieža chuť s jemným zvyškom cukru je v harmónii s príjemnými kyselinami. Víno je vegánske a nízkohistamínové.
Skladom

Farba vína je sýta zlatožltá. Vôňa tropického ovocia spolu s orientálnym korením očarí nielen milovníkov aromatických odrôd. Bohatá a plná chuť vína je dosiahnutá ideálnym pomerom kyselín a prírodného zvyškového cukru. Víno je vegánske a nízkohistamínové. Hrozno na výrobu tohto vína pochádza z vinohradu, ktorý je v konverzii na BIO.
Skladom

Unikátne víno medovo-ovocného charakteru vyzrievalo v dubových sudoch a svojim výrazom očarí milovníkov sladkých vín. Plná a koncentrovaná chuť je harmonicky vyvážená pevnými kyselinami. Vinič je pestovaný spôsobom šetrným k prírode a víno je nízkohistamínové.
Skladom

Víno má zlatožltú farbu, vôňa pripomína sušené marhule, tropické ovocie a med z lúčnych kvetov. Zrenie v sude pomohlo rozvinúť jeho elegantnú chuť podporenú malokarpatskými kyselinami. Vinič bol pestovaný spôsobom šetrným k prírode, hrozno bolo oberané ručne a víno je nízkohistamínové.
Skladom

Žlto zelená farba, vo vôni dominuje tropické ovocie. Chuť je ľahká, inetnzívna.
Skladom

Je to extraktívne, harmonické víno plnej chuti. Je aromatické s jemnou muškatovou príchuťou s tónmi sviežeho ovocia.  
Skladom

Jeho chuť dokáže osloviť aj ľudí, ktorí preferujú vo víne jemnejšie kyseliny. Pri nízkej teplote okolo 8°C je z neho svieže víno plných ovocných tónov a jemnou kyselinkou. Na pozadí je cítiť limetku, no chuť dotvára medovo lipová sladkosť, ktorá po prehltnutí doznieva v ústach.
Skladom

Žltá farba so zeleným odleskom.  Suchá, ľahká chuť tropického ovocia s jemnou kyselinkou.
Skladom

Víno zaujme intenzívnou kvetinovo ovocnou vôňou a sviežou, jemne korenistou chuťou.
Skladom

Víno zlatistej farby s arómou bielej ruže a exotického korenia. Chuť vína je plná, svieža, s príjemným korenistým podtónom.
Skladom

Predstavujeme vám víno zelenožltej farby s arómou bielych kvetov a medu. Chuť vína je plná, doplnená o charakteristickú chlebovinku.
Skladom

Prestavujeme vám víno zelenožltej farby s arómou citrusových plodov a broskyne. Chuť vína je šťavnatá, podporená sviežimi kyselinkami.
Skladom

Predstavujeme vám víno zelenožltej farby s arómou lipového kvetu. Chuť vína je svieža, doplnená o charakteristický mandľový podtón.
Skladom

Víno sýtejšieho žlto-zeleného odtieňa s prenikavou korenistouvôňou, podporenou o ružový olej, agátový med a muškátový oriešok. Aromatickosť tramínu sa veľmi hodí k pikantnej ázijskej kuchyni. Výborne sa dopĺňa s receptami rýb a kuracieho mäsa, ktoré obsahujú kapsaicín. Jedinečná tramínová špecifickosť dodá tiež nový rozmer v kombinácii so syrmi.
Skladom

Víno zlatistej farby s intenzívnou arómou žltého melónu, lieskových orieškov a kvetového medu. Víno sa hodí k ľahkým až stredne výrazným úpravám jedál. Vyskúšajte ku grilovanej rybe či k pečenému kuraťu. I keď sa jedná o suché víno, jeho jemná nasladlosť sa pekne dopĺňa s ázijskou kuchyňou.
Skladom

Vyzretejšie víno s príjemnou dávkou herbality a korenistosti. Výborne sa hodí k jemným až stredne ťažkým úpravám jedál nabáze rýb, darov mora, hydiny či zeleniny. Pomyselná neutralita odrody v kombinácii s ideálnym vyvážením zvyškového cukru a kyselín robí z tohto vína výborného partnera.
Skladom

Víno intenzívnejšieh ožlto-zeleného odtieňa s podmanivou vôňou muškátových orieškov a vanilky. V chuti, v ktorej je ideálne zladená šťavnatá kyselina a cukor sa vynárajú tóny kandizovaného jadrového ovocia a pomarančovej kôry.
Skladom

Nádherná žlto-zelená farba so zlatistým lemom a prenikavou vôňou medu, citrusov, lúčnych byliniek a šťavnatého egrešu. V bohatej a pikantnej chuti môžeme objaviť sušené marhule, žltý melón a korenistosť orientu.
Skladom

Nádherná sýto žltá farba so zelenkavým lemom, s expresívnou arómou púčikov čiernych ríbezlí, bazového kvetu a šťavnatých broskýň, v chuti sprevádzaná šťavnatosťou bielych ríbezlí, prezretých egrešov, byliniek a pikantnosťou kyselín.
Skladom

Vo vôni je cítiť ošúpaný mesiačik pomela s jemnou horčinkou v pozadí, zastrieknutý medom z čerstvého plástu. V chutí lipový čaj s limetkovou stopou. Je podporený prírodným zvyškovým cukrom, ktorý víno zľahka zaokrúhľuje.
Skladom

Sýty slamovo-žltý po okrajoch až zlatý farebný odtieň pripomína západ slnka nad Tokajom. Na prvý dojem pôvabný buket lúčnych kvetov, lipy a cypru dopĺňajú tóny vinohradníckych broskýň a plodov rakytníka. Chuť vína je ohnivá, plná života. Tvoria ju kúsky ružového pomela obsypané jadierkami granátového jablka a stonkami rebarbory, čím víno nadobúda mierne exotický charakter. Osviežujúca harmónia jemného zvyškového cukru a hravých kyselín na pozadí sladkého dreva pekne ukončuje minerálnu stopu v dochuti
Skladom

Aristokraticky príťažlivé víno zlato-žltej farby očarí nádhernou arómou dozrievajúcich maslových hrušiek, neskorých mandaríniek s kvapkou agátového medu doplnenou o šťavnatý vnem suchej citrónovej kvapky. Zrenie v dubových sudoch sa zapáčilo noblesným chuťovým vnemom. Ich bohatá paleta začína ovocnou stopou mišpúľ a manga, pokračuje tónmi vanilky a sladkého drievka, aby po prehltnutí zanechala štipku koriandra so zázvorom. V dochuti rezonuje očarujúca harmónia kyselín a zvyškového cukru.