Polosladké víno

Farba
Vinárstvo
Kategorizácia vína
Cukornatosť
Odroda vína
Vinohradnícka oblasť
Objem
4 € 16 €
Na opýtanie

Cabernet Sauvignon zo Suchého vrchu ovplýva vo svojej polosladkej podobe intenzívnou ružovou-karmínovou farbou. Má príjemnú ovocnú arómu s tónmi malín a listu čiernej ríbezle. Zaujme harmonickou sviežou chuťou a príjemnými kyselinami vybalansovanými so zvyškovým cukrom. Víno je vegánske a nízkohistamínové
Na opýtanie

Je to extraktívne, harmonické víno plnej chuti. Je aromatické s jemnou muškatovou príchuťou s tónmi sviežeho ovocia.  
Na opýtanie

Víno zlatistej farby s arómou bielej ruže a exotického korenia. Chuť vína je plná, svieža, s príjemným korenistým podtónom.
Na opýtanie

Predstavujeme vám víno ružovej farby s arómou lesných jahôd. Chuť vína je plná, podporená harmonicky zapracovaným cukríkom.
Na opýtanie

Vo vôni je cítiť ošúpaný mesiačik pomela s jemnou horčinkou v pozadí, zastrieknutý medom z čerstvého plástu. V chutí lipový čaj s limetkovou stopou. Je podporený prírodným zvyškovým cukrom, ktorý víno zľahka zaokrúhľuje.
Na opýtanie

Akostné odrodové víno vyrobené reduktívnou technológiou zo vzácnej tokajskej odrody, vo veľmi obmedzenom množstve - Muškát žltý. Je to elegantné víno s výrazným muškátovým decentným charakterom. Veľmi vhodné víno na príjemné stretnutia s priateľmi. Má zelenožltú farbu. Typická muškátová výrazne korenistá vôňa. Chuť je jemne hrušková s príjemnou mäkkou aciditou a dochuťou. Servíruje sa k bravčovému mäsu s trochou bešamelu, k nátierkam, špargli, artičokám a odporúča sa aj k dezertom.
Na opýtanie

Akostné odrodové víno vyrobené reduktívnou technológiou zo základnej tokajskej odrody Furmint. Na výrobu sa používa hrozno z najlepších polôh. Je šetrne spracované metódou riadeného kvasenia. Je to jemné, aromatické, markantné víno. Podľa kvality ročníka sa vyrába ako suché alebo polosladké. Jeho charakter je plný a výrazný, odrodovo nezameniteľný. Má výraznú farbu s nádychom zlatistého tónu. Ovocná vôňa s tokajským charakterom. Má plnú chuť s pikantnou kyselinou a trieslovinami. Servíruje sa k teplým predjedlám - huby, syrové omelety, šunkové palacinky, aspik, k restovanej pečeni, vnútornostiam, perkeltom a cestovinám.
Na opýtanie

Víno, vyrobené zo starého vinohradu, vysadeného v roku 1947 pánom Hankom, na ktorého počesť vzniklo toto obľúbené cuvée. Jantárovo zlaté víno, plné minerality a sily starých koreňov. Slastné pocity umocní prírodný zvyškový cukor a krátke zrenie v nových dubových súdkoch.
Na opýtanie

Víno jemnej, zlato-žltej farby s vôňou medových plástov, lupeňov ruží a rozkvitnutých lúčnych kvetov je dopĺňaná nasladlou chuťou medu a sušených hrozienok so šťavnatou dochuťou citrusových plodov.
Na opýtanie

Najúspešnejší novošľachtenec, slovenský kríženec Tramínu červeného a Veltlínskeho červeno-bieleho. Vôňa je výrazná medová, korenistá až grepová. Chuť je plná s vyváženým zvyškovým cukrom a príjemnými ovocnými kyselinkami.
Na opýtanie

Víno sýtoružovej farby s príjemnou vôňou po jahodovom kompóte. Jemná cukornatosť a kyselinky dodávajú sviežosť lahodnej chuti a umocňujú tak jej smotanovo-jahodový záver. 
Na opýtanie

Hron rosé pochádza z nášho najnovšieho rodiaceho vinohradu Boldiška v hone Deberča. Krásna lotosová farba v spojitosti s hravými bublinkami Vám vyčaruje úsmev na tvári. Aróma a následná chuť malín Vás príjemne opojí. Nechajte sa inšpirovať plodmi prírody.
Na opýtanie

Víno sýtej žltozelenej farby po okrajoch zo zlatou iskrou a s vyššou viskozitou. Vôňou pripomína zrelé vinohradnícke broskyne a hrušky s nežnou stopou kvitnúcej ruže. Chuť je plná, stredne dlhá až dlhá extraktívna, bohatá na ovocné kyseliny, ktoré sú v rovnováhe so zvyškovým cukrom. Obsahuje tóny tropického ovocia v zmesi manga, kiwi, marakuje, ale aj letnej Wiliamsovej hrušky a jemne pikantného muškátového orieška. Dochuť v spojení s alkoholom a zvyškovým cukrom zanecháva v ústach sladkastý pocit tepla. Temperamentné víno s vyváženým celkovým dojmom.