Ružové víno

Farba
Vinárstvo
Kategorizácia vína
Cukornatosť
Odroda vína
Vinohradnícka oblasť
Objem
2 € 29 €
Skladom

Rubinus - rosé z čiernych ríbezlí má tmavšiu ružovú farbu s príjemnou a výraznou ríbezľovou vôňou po tomto čiernom bobuľovom ovocí. V chuti je extraktívne a výrazné ovocné. Hravé kyselinky dovážené nižším zbytkovým cukrom hramonicky podporuje jemné perlenie, ktoré je typické pre mladé a svieže vína. Víno je vyrobené z čiernych ríbezlí, ktoré pochádzajú z plantáže s certifikátom BIO pestovania.
Skladom

Cabernet Sauvignon zo Suchého vrchu ovplýva vo svojej polosladkej podobe intenzívnou ružovou-karmínovou farbou. Má príjemnú ovocnú arómu s tónmi malín a listu čiernej ríbezle. Zaujme harmonickou sviežou chuťou a príjemnými kyselinami vybalansovanými so zvyškovým cukrom. Víno je vegánske a nízkohistamínové
Skladom

Ružové víno lososovoružovej farby. Intenzívna vôňa kôstkového ovocia. Suchá, svieža chuť s jemnou kyselinkou.
Skladom

Ružové víno svetlejšej farby. Vo vôni čerstvé jahody, červené ríbezle a maliny. Chuť ovocná, šťavnatá.
Skladom

Predstavujeme vám víno ružovej farby s arómou lesných jahôd. Chuť vína je plná, podporená harmonicky zapracovaným cukríkom.
Skladom

Víno má višňovo-ružovú farbu. Vo vôni sa prelínajú prezreté jahody s lesnými malinami a kvapkou medu v závere. Chuť je elegantná, plná prezretého ovocia.
Skladom

Víno s pôvabným lososovým šatom a podmanivou vôňou lesných jahôd, malín a čiernych ríbezlí. Celkovú noblesu vína dotvára ideálna súhra sviežich kyselín a cukru. Odporúčame podávať pri 10 - 12 °C ku lahkým a stredne ťažkým úpravam šalátov, rýb či hydiny, alebo k jemným až stredne výrazným syrom.  
Skladom

Odroda slovenského pôvodu je vhodná pre výrobu kvalitných červených ale aj ružových vín. Zrodila sa krížením troch odrôd: Picpoul x Frankovka modrá x Tramín červený. Po kráľovnej kvetov dostala meno odroda hrozna, z ktorej toto ružové víno sa vyznačuje sviežosťou a výnimočnou vôňou i chuťou po čajových ružiach.
Skladom

Vynikajúca odroda francúzskeho pôvodu. Má jemno ružovú farbu a príjemne vyvážené kyseliny. Podmaní si Vás sviežou ovocnou arómou so smotanovými tónmi. V chuti Vám ulahodia tóny jemnej čerstvej jahody či lesného ovocia. Cukornatosť pri zbere hrozna – 21,5 °NM.
Skladom

Nitriansky Sekt Pálffy vytvorený tradičnou metódou kvasením vo fľaši tentoraz v podmanivej ružovej farbe s nádychom purpurovej noblesy. Získa si vás ovocno orieškovým buketom, ktorý prechádza aj do príjemne plnej chuti podporenej bohatým ale zároveň jemným perlením. Zvyškový cukor v rozmedzí od 12 do 17 g/l.
Skladom

Víno jahodovej farby so sviežou vôňou višní, čerešní s dotykom fialky. V chuti taktiež môžete cítiť šťavnaté višne a čerešne s iskrivou kyselinou a príjemnou tanínovou dochuťou.
Skladom

Ružový Cabernet Sauvignon zo Suchého vrchu má sýtu ružovú farbu. Omámi vás sviežou ovocnou arómou, v ktorej dominuje čierna ríbezľa a žihľava. Chuť je jemná a príjemne ovocná. Víno je vegánske a nízkohistamínové.
Skladom

V aróme vína zmes drobného ovocia s dominantnou vôňou záhradnej jahody, chuť šťavnatá dužina s výrazným zvyškovým cukrom a kyselinkou.
Skladom

Víno jahodovo červenej farby s výraznou vôňou lesných jahôd a drobného ovocia. V šťavnatej chuti môžete taktiež cítiť lesné jahody s lahodnou smotanovou dochuťou.
Skladom

Sekt bol vyrobený tradičnou metódou (Méthode Traditionnelle) a upúta vás hneď na prvý pohľad svojou ružovkastou farbou v kombinácií s jemným perlením, krásnou aromatikou po bobuľovou ovocí a lahodnou chuťou v ktorej dominujú hlavne jahody a ríbezle s jemnou kyselinkou.
Skladom

Slamové́ víno vyrobené z odrody Frankovka modrá je jemnej rúžovo – tehlovej farby. Aróma plná medových plastov, a slivkového ovocia typického pre Frankovku. Chuť je medová podčiarknutá pikantnou kyselinou.
Skladom

Svieže ružové víno, kde vo vôni dominuje drobné záhradné ovocie, s nádychom mliečnej peny. Chuť malinovo-šťavnatá, svieža s dlhými kaudáliami.
Skladom

Svieže perlivé víno Momento sa vyrába metódou Charmat - sekundárnou fermentáciou v tlakových nádobách. Prirodzené jemné iskrivé bublinky, jemná vôňa záhradného ovocia, chuť delikátna, šťavnatá, ovocná so sviežou kyselinkou.
Skladom

Malokarpatská vinohradnícka oblasť Pezinský vinohradnícky rajón  obec: Pezinok, hon: Pustáky 11,0% obj., 0,75 l, suché  Spôsob výroby: časť hrozna rýchlo spracovaná, použitie samotoku, druhá časť hrozna macerácia 6 hodín. Fermentácia: nerezová nádoba, 10 dní, 17,5 – 15 °C. Vyzrievanie: nerezová nádoba, 5 mesiacov na jemnom sedimente, prvý mesiac s premiešavaním. Farba – ružovo-červeného odtieňa. Aróma – ríbezle, maliny, náznak lesných jahôd a herbálnosti. Chuť – ľahká, ovocná, podporená o jemnú krémovosť.
Skladom

Južnoslovenská vinohradnícka oblasť Strekovský vinohradnícky rajón obec: Nová Vieska, hon: Veterný vrch 13% obj., 0,75 l, suché Spôsob výroby: macerácia hrozna pred lisovaním 8 hodín, pri teplote 10 °C. Fermentácia: 60 % nerezová nádrž 40 % použité drevené sudy, 19 °-15,5 °C, 15 dní. Vyzrievanie: nerezová nádrž 6 mesiacov spolu so sedimentom, bez premiešavania. Farba – ružovo sýtejšieho odtieňa. Aróma – čierne ríbezle, prezreté jahody, v pozadí malinovo-višňové tóny. Chuť – plnšia, plná ovocia, s vibrujúcou kyselinkou a jemným nádychom dubu.
Skladom

Farba – sýto-čerešňového odtieňa. Aróma – intenzívna, prezreté čerešňe, červené ríbezle, v pozadí malinovo-jahodový tón. Chuť – plnšia, dlhá, kopírujúca aromatické vnemy, podporená o krémový tón s vybrujúcou kyselinkou.