Neskorý zber

Farba
Vinárstvo
Kategorizácia vína
Cukornatosť
Odroda vína
Vinohradnícka oblasť
Objem
5 € 14 €
Skladom

Farba vína je svetložltá. Vo vôni zelených jabĺk, doplnená o ovocné, citrusové tóny. Chuť je svieža s pikantnými kyselinami a jemným zvyškovým cukrom.
Skladom

Farba vína je zelenožltá. Vôňa pôsobí veľmi elegantne, dominujú ovocné tóny vinohradníckej broskyne. Chuť je pevná šťavnatá s dlhotrvajúcou dochuťou, ktorú podporuje minerálnosť tohto moku. Kyseliny na záver sú pekne zapracované a pôsobia živo.
Skladom

Farba vína je zlatistá, vyzretá. Buket vína krásne výrazný, ovocný s citrusovo orieškovými tónmi. Chuť je korenistá, plná a extraktívna, s peknými živými kyselinami.
Skladom

Výrazná aróma vína, ktorá sa mieša s tónmi dule a bieleho korenia. Chuť je pevná, znovu korenistá s vyššou kyselinkou. Krásne minerálne svieže víno.
Skladom

Veľmi príjemný „vlašák“ zelenožltej farby a odrodového buketu s tónmi po mandliach a jablku. Chuť komplexná, šťavnatá s typickou kyselinkou.
Skladom

Svieže ružové víno s nižším odtieňom farby, kde vo vôni dominuje ovocie, záhradné maliny s nádychom smotanovej peny, chuť malinovo-šťavnatá a svieža.
Skladom

Tento Sauvignon je v aróme iný - herbálny so zelenou vôňou listov bazy a zeleného čaju. Chuť spočiatku florálna postupne prechádza do výraznej ovocnosti s citrusovou pikantnou kyselinkou.
Skladom

Farba je jemná, svetloružová s vôňou čiernych ríbezlí, pokosenej trávy a žihľavy. V chuti prevládajú citrusové plody.
Skladom

Víno má krásnu ružovú farbu s vôňou lesných jahôd. V chuti vína sa spojili jahody a smotanový krém, čo dáva tomuto vínu plnosť a eleganciu. V závere elegantné kyselinky dodávajú šťavnatosť. Úžasné rosé.
Skladom

Odroda Rulandské šedé dodáva tomuto výnimočnému vínu typickú marhuľovú farbu a celú paletu ovocných vôní, ako napríklad vôňa maslovej hrušky, šťavnatej broskyne alebo sušeného banánu. V plnej chuti môžeme taktiež cítiť nasladlú hrušku, tropické ovocie spolu so šťavnatou grepovou dochuťou.
Skladom

Víno vyrobené kryomaceráciou. Kryomacerácia je proces nakvášania rmutu pri výrobe vína, ktorý prebieha pri nízkych teplotách. Cieľom je zachovanie a zvýraznenie aromatického profilu vína. Víno žltozelenej farby, s výraznou ovocnou vôňou podfarbenou jemnými kvetinovými a minerálno-zemitými tónmi a pôsobivou medovou korenistosťou. Chuť vína je výrazná, ovocne plná, so šťavnatými  kyselinami a ovocnou dochuťou. Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám zubáča alebo morského vlka a výraznejšie dochuteným úpravám bravčového, prípadne teľacieho mäsa.
Skladom

Víno žltozelenej farby výraznejšieho odtieňa, s delikátne korenistou a noblesne ovocnou vôňou, najmä hrozienok a dužiny zrelých jabĺk, zvýraznenou arómou tmavého medu. Chuť vína je plne ovocná, so šťavnatou ovocnosťou jabĺk a dužín citrusového ovocia, s osviežujúcimi kyselinami a dlhou dochuťou. Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 13 °C ku grilovanému morskému vlkovi alebo zubáčovi so zeleninovým julienne, taktiež k vyprážaným úpravám bravčového mäsa, k husacine a lokšiam s husacou pečeňou.
Skladom

Víno s označením „FRESH“ jedným slovom opisuje zelenkavý odtieň, ktorý sa objaví aj v aróme ešte k mixu ovocia egreša, broskyne, ríbezle s krásnou a delikátnou kyselinou po celej dĺžke chuti a dlhou perzistenciou. Výborný spoločník na akýkoľvek čas.
Skladom

Jemne rubínová farba, vôňa vína je ľahká kvetinová . Chuť je veľmi piteľná, mäkká s tónmi prezretej čerešne. Elegantný typický portugal.
Skladom

V aróme vína sa prelínajú elegantné kvetnaté vône s tónmi žltého jadrového ovocia, najmä hrušky. Chuť svieža, jemná, ale zároveň plná, podporená šťavnatou kyselinkou s nekonečnou perzistenciou.
Skladom

Trojkríženec odrôd Chrupka ružová, Tramín červený a St. Maria d´ Alcantara. Suchá verzia Breslavy, vo vôni typicky grepfruitová, chuť svieža, ale plná, ovocno-šťavnatá a harmonická.
Skladom

Svieža zlatistá farba, jemne korenistý buket, lipový kvet, náznak limetky. V chuti dominuje šťavnatá kyselinka, zamatová dochuť.
Skladom

Víno žltozelenej farby, s bohatou vôňou ovocno-rastlinných tónov, najmä zrelých egrešov, zelenej broskyne, žihľavy a lúčneho medu. Víno s výrazným chuťovým vnemom, s dominujúcou chuťou  vinohradníckej broskyne a dužiny grapefruitu, s vábivými kyselinami a vyrovnanou, jemne korenistou dochuťou. Víno odporúčame podávať pri teplote 10-12 °C k morským špecialitám aj sladkovodným rybám, najlepšie ku grilovanému halibutovi so špargľou na masle, ďalej k úpravám hovädzieho mäsa, najlepšie však k teľaciemu kolenu v paradajkovej omáčke, k chuťovo výraznejším šalátom a syrovým špecialitám, najmä z kozieho syra.
Skladom

Víno žltej farby zlatistého odtieňa, s príťažlivou ovocnou vôňou hrušky a vyzretých ringlôt. V chuti je víno bohato medovo-ovocné s pikantnosťou a elegantnou ovocno-korenistou dochuťou. Víno odporúčame podávať pri teplote 10 – 12 °C  k rôznym úpravám morských živočíchov s výraznou chuťou, najlepšie k sépii a kalamárom grilovaným na drevenom uhlí, k rizotu zo sépií s rozmarínom, ďalej k prírodnej úprave lososa a teľacieho mäsa a k bielym syrom
Skladom

Víno žltozelenej farby sýtejšieho odtieňa, s výraznou a zároveň elegantnou minerálno-ovocnou vôňou, najmä nelúpaných citrusových plodov a sušených hrozienok, obohatenou o interesantné minerálno-zemité tóny. Chuť vína je štruktúrovaná, s medovo-minerálnou textúrou. Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 13 °C  ku grilovanému morskému vlkovi alebo zubáčovi so zeleninovým julienne, taktiež k vyprážaným úpravám bravčového mäsa, k husacine a lokšiam s husacou pečeňou.
Skladom

Purpurová farba, vôňa tmavého bobuľového ovocia a makovíc s nádychom vanilky je dopĺňaná korenistou chuťou černíc s kávovo-vanilkovou koncovkou.
Skladom

Predstavujeme Vám víno žltozelenej farby a muškátovej vône. V intenzívnej chuti vystupujú do popredia muškátovo citrusové tóny doplnené o pikantnú kyselinku v závere. Odporúčame podávať k pikantným úpravám mäsa, ako aj k stredne vyzretým syrom.
Skladom

Farba dozrievajúcich "májoviek", aróma plná lesných plodov, predovšetkým ostružín, drobných jahôd a hŕstky lístkov čiernych ríbezlí. V šťavnatej chuti sa prelínajú tóny lesných jahôd, čerešní a jemný dotyk smotanového jogurtu.